Home  |  Sitemap  |  Disclaimer  |  Contact  |  Routebeschrijving

Water

for the future

Zoek
Home

Branches

Per branche biedt Redox Water Technology een aangepast productenpakket aan. Voor meer informatie over onze producten, kies de branche die voor uw bedrijf van toepassing is:

Meer informatie
Branches
Branches
Lees meer
Aardappelverwerkende industrie
Bij de verwerking van aardappelen tot een eindproduct (patat frites, chips, aardappelvlokken, aardappalgranulaat, enz) komt op allerlei onderdelen in het productieproces afvalwater vrij.
Lees meer
Betonindustrie
Bij de productie en verwerking van beton komt afvalwater vrij, dat voornamelijk bezinkende delen bevat. Deze kunnen snel en efficiŽnt verwijderd worden met Redox bezink units .
Lees meer
Communaal afvalwater
Afvalwater dat afkomstig is van bijvoorbeeld kleine gemeenschappen, hotels, scholen, militaire kampen, recreatiegebieden, vakantie ressorts en kleine industrieŽn, moet biologisch worden behandeld voordat het in het milieu kan worden geloosd.
Lees meer
Farmaceutische industrie
Bij de productie van cosmetica komen o.a. vetten, oliŽn, zeepresten en fijne stoffen in het afvalwater terecht.
Lees meer
Gereconditioneerde systemen
Onze gereconditioneerde systemen systemen zijn direct beschikbaar voor verkoop.
Lees meer
Looierijen
Mineraal looien gebaseerd op het gebruik van chroom, is het meest populaire proces voor grote hoeveelheden leerverwerking, omdat het snel werkt en het leer produceert met de gewenste fysische eigenschappen.
Lees meer
Natuursteenverwerkende industrie
Natuursteenbedrijven gebruiken grote hoeveelheden water, indien steen geslepen of gezaagd wordt. Het afvalwater bestaat voor een groot deel slijp- en koelwater, ontdaan van vaste stoffen.
Lees meer
Papierindustrie
Tijdens het produceren van papier en karton komt afvalwater vrij bij verschillende fasen van het productieproces. Zo komt er afvalwater vrij bij het bleken, wassen, koken en het ontwateren van pulp.
Lees meer
Petrochemische industrie
In de petrochemische industrie komt bij de bewerking van olie op verschillende punten in het proces afvalwater vrij.
Lees meer
Pluimvee verwerkende industrie
Afvalwater van de pluimveeverwerkende industrie bevat voornamelijk proteÔnen, vetten, bloedresten, huidresten, veren en koolhydraten van vlees en vetdeeltjes.
Lees meer
Textielindustrie
In de textielindustrie wordt bij diverse bewerkingen gebruik gemaakt van grote hoeveelheden water. Afvalwater afkomstig uit het voorbewerkingsproces (zoals bleken, koken, wassen, enz.) bevat veel organische verontreinigingen.
Lees meer
Visverwerkende industrie
Afvalwater van de visverwerkende industrie bevat voornamelijk proteÔnen, vetten, koolhydraten, bloedresten, huid en schalen. Bovendien is het water vervuild met zand en anorganische stoffen.
Lees meer
Vleesverwerkende industrie
Afvalwater afkomstig van de vleesverwerkende industrie en slachterijen bevat voornamelijk proteÔnen, vetten, bloedresten, huidresten, koolhydraten van vlees en vetdeeltjes.
Lees meer
Voedingsmiddelen industrie
Redox levert een brede range aan waterzuiveringsinstallaties voor de voedingsmiddelen industrie.
Lees meer
Zuivelindustrie
De eigenschappen van het afvalwater van de zuivelindustrie kunnen afhankelijk van het eindproduct sterk variŽren. De afvalwaterbehandeling kan daarom per zuivelproduct verschillen.
Lees meer
Overige industrieŽn
Indien de industrie waarin uw bedrijf werkzaam is, niet specifiek behandeld wordt op deze site, neemt u dan contact met ons op.
Lees meer
Direct contact