Home  |  Sitemap  |  Disclaimer  |  Contact  |  Routebeschrijving

Water

for the future

Zoek
Home

Flotatie units, type WWL

Redox water technology flotatie unit, type WWLDe Redox Water Technology WWL flotatie units zijn robuust gebouwd en worden gekarakteriseerd door een groot "vrij oppervlak". De units zijn zo ontworpen dat voldoende verblijftijd wordt gegarandeerd voor het afscheiden en voorontwateren van slib, afkomstig van sterk vervuild afvalwater.

De WWL units zijn ontworpen voor afvalwaterstromen met CZV waarden tot 10.000 mg/l en meer. In één unit worden zwevende stoffen, vetten, oliën, onopgeloste bestanddelen en bezonken materiaal uit het water verwijderd. Naast een zeer effectief micro beluchtingssysteem is de WWL uitgevoerd met een roestvast stalen sedimentschroef, geïnstalleerd over de gehele lengte van de bodem.

De WWL serie is zodanig ontworpen dat hydraulische verstoringen worden vermeden, waardoor een stabiele en laminaire stroming in de gehele unit wordt gewaarborgd. Afhankelijk van de applicatie kan een meertraps zijkanaalwaaier pomp of een luchtverzadigingsvat worden toegepast voor het genereren van water met microscopisch kleine luchtbelletjes.

Contact over Flotatie units, type WWL

Benieuwd naar de mogelijkheden van flotatie units, type WWL? Neem contact met ons op.

Direct contact