Home  |  Sitemap  |  Disclaimer  |  Contact  |  Routebeschrijving

Water

for the future

Zoek
Home

Petrochemische industrie

In de petrochemische industrie komt bij de bewerking van olie op verschillende punten in het proces afvalwater vrij. Redox Water Technology biedt diverse afvalwaterzuiveringssystemen, die zeer geschikt zijn voor deze industrie.

Vrijgekomen olie in het afvalwater kan zeer efficiënt worden verwijderd met de Redox olie/water afscheiders. Voor de verwijdering van grove delen biedt Redox harkroosters aan en voor de verwijdering van fijne delen kunnen de Redox flotatie-units worden ingezet.

 

Contact over de Petrochemische industrie

Benieuwd naar de mogelijkheden van de petrochemische industrie? Neem contact met ons op

Producten bij de branche Petrochemische industrie
Harkroosters
Harkroosters zijn geschikt voor het verwijderen van grove delen uit proces- en afvalwater.
Lees meer
Flocculatoren, type RPF
De Redox RPF flocculator wordt gekenmerkt door het propstroomprincipe.
Lees meer
Flotatie units, type KWF
De KWF flotatie units zijn zeer compact gebouwd en uitgevoerd met een platenpakket om op een efficiŽnte wijze zwevende stoffen, oliŽn, vetten en andere (eventueel) geflocculeerde materialen af te scheiden.
Lees meer
Flotatie units, type KCL
De Redox KCL flotatie units zijn ontwikkeld voor het behandelen van grote hoeveelheden afvalwater en het op efficiŽnte wijze verwijderen van zwevende stoffen, oliŽn, vetten en andere (geflocculeerde) materialen met behulp van micro-flotatie.
Lees meer
Olie⁄water afscheiders
Afscheiding van olie en zwevende delen uit afvalwater, door middel van platenpakketten gebaseerd op verschil in dichtheid, is bewezen technologie.
Lees meer
Direct contact