Home  |  Sitemap  |  Disclaimer  |  Contact  |  Routebeschrijving

Water

for the future

Zoek
Home

Flotatie units, type KWF

Redox water technology flotatie unit, type KWFDe Redox Water Technology KWF flotatie units zijn zeer compact gebouwd en uitgevoerd met een platenpakket om op een efficiënte wijze zwevende stoffen, oliën, vetten en andere (eventueel) geflocculeerde materialen af te scheiden. De platenpakketten verhogen het scheidingsoppervlak van de flotatie units, wat resulteert in een betere afscheiding en een kleiner benodigd vloeroppervlak.

Naast een zeer effectief micro beluchtingssysteem is de KWF uitgevoerd met een roestvast stalen transportschroef, geïnstalleerd over de gehele lengte van de bodem, waarmee zand en ander bezonken materiaal kan worden verwijderd.

Het ontwerp van de KWF serie is onder andere gebaseerd op het uitsluiten van hydraulische verstoringen, waardoor een stabiele en laminaire stroming in de gehele unit wordt gewaarborgd. Afhankelijk van de applicatie kan een meertraps zijkanaalwaaier pomp of een luchtverzadigingsvat worden toegepast voor het generen van water met microscopisch kleine luchtbelletjes.

Contact over Flotatie units, type KWF

Benieuwd naar de mogelijkheden van Flotatie units, type KWF? Neem contact met ons op.

Direct contact